Mokykla, su 104-uoju gimtadieniu!

  • Paskelbta: 2023-01-11
  • Kategorija: Renginiai

Mokykla, švenčianti 104-ąjį gimtadienį, tikrai laiminga – ją sveikina visa mokyklos bendruomenė

Išpuošta, mylima, gražiausių linkėjimų sulaukusi senoji gražioji mokykla džiaugiasi savo mokiniais – kūrybingais, darbščiais, aktyviais

Mokiniai dalyvavo integruotose edukacijose „Progimnazijos istorija“

Sausio 10-ąją per pamokas mokiniai dalyvavo integruotose edukacijose „Progimnazijos istorija“: jų metu buvo rodomos skaidrės apie progimnaziją, organizuotos viktorinos, per kalbų pamokas mokiniai rašė sveikinimus, linkėjimus, kūrė ketureilius progimnazijos himnui.

Nepaprastai malonu vaikščioti mokyklos koridoriais su gražiausiomis, mieliausiomis šlepetėmis

Per pertraukas, skambant šventinei muzikai, ugdytiniai bendravo vieni su kitais, dalijosi džiugia nuotaika, įsitraukė į linksmąją akciją ,,Šlepečių šou“ – buvo neįprasta, bet nepaprastai malonu vaikščioti mokyklos koridoriais su gražiausiomis, mieliausiomis šlepetėmis ir netgi dalyvauti ,,Šlepečių fotosesijoje“. Jaunųjų žurnalistų kalbinti mokiniai džiaugėsi, kad mokykloje jaučiasi kaip savuose namuose, kur jauku, žaisminga ir miela.

Mokiniai dalyvavo įvairiose veiklose

Mokiniai dalyvavo įvairiose veiklose: aktyvumo akcijoje „104 žingsneliai (stadione)“, sausio 10 d. (ir visą savaitę) fizinio ugdymo pamokų metu 5–8 kl. pradėtas „Taškų į krepšį“ metimo turnyras. Šventinę dieną buvo dalijami raseiniškiams atvirukai su progimnazijos vaizdais ir organizuojama el. sveikinimų akcija „Sveikinimas mano mokyklai!“.

QR kodo lapai, klasių seniūnų žaidimas „Surask prizą!“, protmūšyje „Mokyklos paslaptys ir atradimai“

Mokykloje skelbimų lentose ir kitose erdvėse pakabinti QR kodo lapai, kad mokiniai, mokytojai ir kiti darbuotojai bei tėveliai irgi galėtų sveikinti mokyklą. 1–8 klasių seniūnai dalyvavo žaidime „Surask prizą!“, o 5–8 klasių komandos – protmūšyje „Mokyklos paslaptys ir atradimai“.

Dovana Mokyklos Gimtadieniui „104 gėlės – progimnazijai!“

Kiti mokiniai iš popieriaus gamino sveikinimą – gėles, kuriomis papuošė savo kabinetų/klasių duris. Buvo sukurta kompozicija–Dovana Mokyklos Gimtadieniui „104 gėlės – progimnazijai!“.

Mokiniai vaišinosi direktoriaus, tėvelių dovanotais skanumynais

Po gerų darbų susirinkę į savo kabinetus mokiniai vaišinosi direktoriaus, tėvelių dovanotais skanumynais.    Gimtadieniai ateina ir praeina, bet tokios mokyklos šventės ypatingos tuo, kad mes, mokiniai, pajuntame dar didesnį, artimesnį ryšį su ta vieta, kurioje mokomės, augame, tobulėjame.
Su gimtadieniu, Mokykla! Tegu Tavo mokiniai skina gražiausius pažinimo vaisius, tegu čia girdisi vaikų juokas, o Tu gyvuok ilgai ilgai!..

Jaunieji žurnalistai

Nuotraukos:
Nežinomas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas