Kalėdinis džiaugsmo Rytmetys

  • Paskelbta: 2023-01-09
  • Kategorija: Renginiai

Projekte „2023 Džiaugsmo kalendorius“ dalyvavo daug Raseinių rajono bendrojo ugdymo įstaigų

Prieš Kalėdas pakvimpa eglutėmis ir cinamonu... O mūsų progimnazija  jau daug metų prieš šią šventę  pakvimpa dar ir šviežiais spaustuvės dažais. Baigiantis metams Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos ir Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijos organizuotame priešmokyklinių grupių auklėtinių ir pradinių klasių mokinių projekte „2023 Džiaugsmo kalendorius“ dalyvavo daug Raseinių rajono bendrojo ugdymo įstaigų, sukurta 23 kalendorių maketai, išleista beveik 800 kalendoriaus leidinių.

Džiaugsmingai sutiktas Kalėdų Senelis mokiniams išdalino dovanas

Gruodžio 22 d. progimnazijos aktų salėje įvyko kalėdinis Rytmetys, kurio metu kalėdines dainas atliko mokytojos Daivos vadovaujamas pradinių klasių mokinių jaunučių choras ir 6b klasės mokiniai. Susirinkusius į renginį mokinius, jų tėvelius ir mokytojus artėjančių švenčių proga pasveikino mokyklos direktorius Ramūnas Bružas. Džiaugsmingai sutiktas Kalėdų Senelis mokiniams išdalino dovanas–jų pačių sukurtus kalendorius. Kartu su Kalėdų Seneliu visi šokome šokių vadovės Natalijos išmokytą šokį „Dilin Kalėdos“, nusifotografavome rankose laikydami kalendorius ir dainavome „Džiaugsmingų Šventų Kalėdų“.

Nuoširdžiai dėkojame projekto organizatoriams, dalyviams, rėmėjams, kad ši kalendoriaus idėja  gyva net 17 metų.  Ačiū už pasidalintą džiaugsmą!..
           Kalendoriaus idėjos autorė–pradinių klasių mokytoja metodininkė Gražina Šimkevičienė

Nuotraukos:
Nežinomas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas