ERASMUS+ stažuotė Estijoje–Raploje

Balandžio 8–12 d. kartu su Raseinių rajono pedagogų grupe dalyvavau Erasmus+ 1 programos pagrindinio veiksmo bendrojo ugdymo mobilumo projekte Nr. 2023-1-lt01-ka121-sch-000132044 Estijoje–Raploje.

Stebėjau įvairias veiklas keturiose Raplos mokyklose: gimnazijoje, vidurinėse mokyklose ir pradinėje mokykloje. Stažuotės metu pamačiau ne tik tai, kaip patyrę mokytojai veda pamokas ir įveikia kasdienius iššūkius, bet ir tai, kaip atranda naujų būdų ir metodų, skatinančių skirtingų gebėjimų mokinių mokymą (-si) ir asmeninę ūgtį.

Išvykos metu įgijau daugiau patirties ir pasisėmiau įkvėpimo, plėtojant savo profesinę veiklą, mokant vaikus pritaikyti teorines žinias realioje praktikoje.

Raplos mokyklų pedagogai, siekdami užtikrinti maksimalų mokymosi efektyvumą ir mokinių sėkmę, taip pat individualizuoja užduotis, eksperimentuoja su inovatyviais mokymo (-si) metodais ir technologijomis.

Šis projektas sustiprino pasitikėjimą savimi, savo darbu, patobulino kompetencijas.

Šis projektas finansuojamas Europos komisijos Erasmus+ programos lėšomis. Šis kūrinys atspindi tik autoriaus nuomonę, todėl Nacionalinė agentūra ir Europos Komisija negali būti laikomos atsakingomis už jame pateiktą informaciją.

 

Nuotraukos:
Rita Goleckienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas