Stovykla „Pažink save ir savo gimtąjį kraštą“ (2 grupė)

Birželio 12–18 d. vyko vasaros dieninė stovykla. Pirmą dieną 1–4 klasių 2-os grupės stovyklautojai dalyvavo virtualioje edukacijoje „12 Raseinių miesto objektų“ ir pasirinko temą ,,Senieji Raseiniai“. Edukacinėje praktinėje veikloje gamino  Raseinių objektus iš modelino ir antrinių žaliavų.

Antrąją dieną vyko viktorina „Iš kraičio skrynios...“ Vaikai piešė ant asfalto „Aš stovykloje“, sprendė kryžiažodžius, dalyvavo mini ekspedicijoje „Atrandu, tyrinėju...“ Keliavo į Raseinių krašto istorijos muziejų ir dalyvavo edukacijoje „Etnografijos lobynas“.

Trečiąją dieną važiavo į Dubysos regioninį parką, Maironio gimtinę ir dalyvavo edukacinėje valandėlėje „Rašytojo gimtinėje“.

Ketvirtoji diena – skaitymo ir piešimo popietė „Už Raseinių ant Dubysos“, edukacinė – pažintinė ekskursija į D. Poškos Baublių muziejų bei Kryžkalnio koplyčią. 

Paskutinė diena buvo kupina įspūdžių: žaidimai Raseinių miesto erdvėse – Maironio ir Raseikos  parkuose, pilietiškumo (gamtos švarinimo) akcija ir stovyklos uždarymas bei atsisveikinimas su draugais ir vadovėmis.

Stovyklos veiklas organizavo pradinių klasių mokytojos Lina B., Regina K., Vilma M., Diana U. bei mokytojų padėjėjos Donalda L. ir Danutė E.

Nuotraukos:
Vilma Miklienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas