Edukacijos Kaune

  • Paskelbta: 2024-05-16
  • Kategorija: Renginiai

7b kl. mokiniai dalyvavo keliose edukacijose, kurios vyko Kaune.

Balandžio 24 dieną 7b kl. mokiniai vyko į Anatomijos instituto muziejų, kuris skirtas Sveikatos mokslo universiteto studentų savarankiškoms studijoms, studentų egzaminavimui ir testavimui, lankytojų ekskursijoms. Mokiniai susipažino su muziejaus eksponatais, žmogaus kaulų struktūromis, įvairių žmogaus organų pavyzdžiais, iš molio, vaško, medžio, vielos ar papje-mašė masės pagamintais anatominiais modeliais.

Vėliau mokiniai vyko į Pabėgimo labirintus, kuriuose komandos turėjo susiorientuoti, surasti ir išspręsti paslėptas užduotis, įveikti fizinius išbandymus, surasti kelią atgal. Viską reikėjo suspėti atlikti greičiau už kitą komandą. Visi, sėkmingai perėję labirintą, su puikiomis emocijomis grįžo namo.

Gegužės 15 dieną septintokai vyko į „Ryanair“ orlaivių priežiūros angarus, esančius Kauno oro uoste. Susipažino, kaip vykdoma lėktuvų priežiūra, aptarnavimas ir remontas. Mokiniai apžiūrėjo remontuojamo lėktuvo bagažinės skyrių, lėktuvo vidų, kuro saugyklas, susipažino su lėktuvo sandara. Visi smalsuoliai apsilankė lėktuvo kapitono kabinoje, iš arti stebėjo, kaip kyla ir leidžiasi lėktuvai.

Vėliau mokiniai žiūrėjo kino filmą „Kug fu Panda 4“. Edukacijos labai patiko, jos buvo ir įdomios, ir prasmingos.

Nuotraukos:
Daiva Rapolienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas