Sudie, pradine!

  • Paskelbta: 2023-06-14
  • Kategorija: Renginiai

Ketvirtokai – žmonės, baigiantys svarbų gyvenimo etapą: paskutinė diena pradinėje, atsisveikinimas su pirmąja mokytoja. Tokius pokyčius tiesiog būtina apvainikuoti švente – pradinukų išleistuvėmis. Šventė turi būti nuoširdi, smagi, linksma ir be galo įdomi. 

Birželio 8 dieną 4a klasės mokinių laukė staigmenos. Pirmiausiai teko prisiminti save ir savo išdaigas pirmoje klasėje, smagiai pasijuokti. Rimtai nusiteikus žaisti žaidimą „Ar pažįstame klasės draugus?“ Vėliau – gerai  „pasukti“ galveles ieškant užuominų paslėptam lobiui rasti. Ko tik nebuvo – daug išlieto prakaito, pasiklydimų, nerimo...O suradus paslėptą lobį susipažinti su būsimąja auklėtoja ir įrodyti, kad tėvelių paslėptą lobį, nors ir sunkiai, bet pavyko surasti. Iš pirmosios mokytojos rankų atsiimti pelnytai atitekusias metų nominacijas.

Aktų salėje mokyklos direktorius įteikė pradinio išsilavinimo pažymėjimus – pirmą svarbų mokslo pasiekimų dokumentą. Mokytoja, tėveliai vaikams linkėjo drąsiai skleisti sparnus ir skristi į mokslo aukštumas. Mokiniai  skyrė tėveliams padėkos žodžius ir padovanojo savo koncertą. Po gražios šventės ketvirtokai išbėgo pasitikti staigmenos – putų šou. 

Nėra nieko, ko pasistengę negalėtume įveikti. Svarbiausia turėti valios ir niekada nepasiduoti. 
 

Nuotraukos:
Ramutė Mockuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas