Progimnazijos kieme atsirado naujų treniruoklių

Progimnazijos vidiniame lauko kiemelyje bendruomenės nariams sukurta nauja erdvė, skatinanti aktyvų laisvalaikio leidimą, bendruomeniškumą ir sveiką gyvenseną.

Kai buvo paskelbtas Dalyvaujamojo biudžeto projektas, mūsų progimnazijos mokinių prezidento komanda ir ugdytinių aktyvas pastebėjo, kad progimnazijoje rudenį ir pavasarį lauko teritorijoje yra dar neišnaudotų erdvių, kur būtų galima įrengti aktyvaus sporto ir kartu malonaus poilsio zonas. Atlikus mokinių apklausą elektroniniame dienyne, gauti balsavimo rezultatai parodė, kad vieniems mokiniams aktualu ilgųjų pertraukų metu aktyviau judėti, kitiems ramiau žaisti stalo ar kt. žaidimus. Tačiau daugiausia balsų surinko idėja–įrengti aktyvią lauko erdvę, kuri kviestų sportuoti, mokinius supažindintų su sveikos gyvensenos principais bei nauja sporto įranga – treniruokliais.

Labai pasisekė, Dalyvaujamojo biudžeto projektas įvykdytas, o mokiniai turi naują aktyvaus judėjimo bei užimtumo erdvę, kuri bus plečiama ir papildoma nauja sportine įranga.

Nuotraukos:
Vaiva Buivydienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas