Naktis mokykloje!

  • Paskelbta: 2022-12-01
  • Kategorija: Renginiai

       Lapkričio mėnesio paskutinis penktadienis buvo labai lauktas penktokų, šeštokų, septintokų ir aštuntokų, nes vakare vyko renginys „Naktis mokykloje“. Dalyviai, susirinkę į aktų salę, pasiskirstė veiklomis ir kibo į darbus: vieni piešė, kiti karpė, gamino sniego burbulus, o vyriausieji klijavo snaiges ant langų. Puošdami mokyklą visi džiaugėsi artėjančiomis šventėmis. Grupė mokinių susirinko į literatūrinių skaitymų valandą. Progimnazijos svetainėje prie žvakių šviesos ,,Kūrėjų“ būrelio narės ir vadovė skaitė P. Cvirkos novelę ,,Kurpės“. Tai šiurpi istorija apie meilę ir patyčias.   Kai kurie mokiniai 3D klasėje žiūrėjo pasaulio futbolo čempionato rungtynes, kiti ramiai poilsiavo, nes ruošėsi diskotekai. Po diskotekos linksmybės nesibaigė. Pavalgę vakarienę, aišku, miegoti niekas dar nenorėjo, todėl pasirinko kitą pramogą. Kai aplink tamsu, bet saugu, galima išbandyti žaidimą „Slėpynės tamsoje“... Buvo įdomu ir linksma.

Vėliau veiklos persikėlė į sporto salę, ten vyko susitikimas su Šaulių sąjungos atstovais Austėja ir Nojumi. Jie pristatė Šaulių sąjungos istoriją, pasakojo, kas gali tapti sąjungos nariu, kokios užduotys ir veiklos organizuojamos susitikimų ar stovyklų metu. Pasibaigus aktyviai veiklai, vidurnaktyje visi nusprendė pailsėti.

Toks renginys mokykloje organizuotas pirmą kartą, dalyvių manymu–ne paskutinį.

Dėkojame mokytojoms, klasių vadovėms, mokytojų padėjėjoms, direktoriui, direktoriaus pavaduotojai ugdymui už pagalbą, rūpestį, gerų idėjų įgyvendinimą.

Mokinių aktyvas

Nuotraukos:
fotografas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas