Laimėjimas Lietuvos mokinių technologijų olimpiadoje 7–8 kl. mokinių grupėje

Lietuvos mokinių technologijų olimpiada vyko 2024 m. gegužės 17 d. Vilniaus verslo ir svetingumo profesinės karjeros centre ir Vilniaus statybininkų rengimo centre. Mokiniai iš visos Lietuvos varžėsi

7–8, 9–10 (I–II gimn.) ir III–IV gimn. klasių amžiaus grupėse. Mūsų progimnazijai atstovavo 7b klasės mokinys Tomas Songaila, rajoninėje technologijų olimpiadoje užėmęs I vietą. Olimpiados dalyviai turėjo pristatyti namų darbą. Tomas pristatė keptą duoną, pagardintą medumi ir kedro riešutais. Parengę namų darbų pristatymus, mokiniai buvo paskirstyti į veiklos grupes. Tomas dalyvavo 7–8 klasių mitybos veiklos grupėje. Iš pateiktų produktų reikėjo pagaminti užkandį „Gyvybės medis“. Ši užduotis buvo atlikta ir įvertinta puikiai!

Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerijos II laipsnio diplomu ir medaliu apdovanotas 7b klasės mokinys Tomas Songaila (MITYBOS VEIKLOS GRUPĖ, 7–8 kl.). Mokinį olimpiadai ruošė technologijų mokytoja metodininkė Rasa Turskienė. Progimnazijos bendruomenė sveikina mokinį, dėkoja mokytojai ir didžiuojasi jų laimėjimu!

Nuotraukos:
Rasa Turskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas