2024–2025 mokslo metai prasidėjo!

Jau suliepsnojo šermukšnių kekės, 

Spalvų paletę maišo jurginai,

Rudi kaštonai kloja taką,

Vingiuojantį per pažinimą... 

Renginio vedėja Asta į susirinkusiuosius kreipėsi taip: „Labas rytas rugsėjui, labas rytas mokytojui, labas rytas mokiniui, labas rytas tą mokinį atlydėjusiam, labas rytas kiekvienam gerbiamam mūsų šventės svečiui“. 

Plojimais pasveikinome vieni kitus ir į PROGIMNAZIJOS šventę atvykusius Svečius bei Tėvelius.

Pakelta Lietuvos valstybės vėliava, prieš naujus mokslo metus dovanota Raseinių rajono savivaldybės ir pašventinta parapijos klebono, Lietuvos valstybės istorinė vėliava bei mūsų Progimnazijos vėliava. Nuskambėjo sveikinimai, vaikų balsai, šokio melodija. Pasidžiaugta svečių gausa, jų linkėjimais ir dovanomis, sudainuota Progimnazijos daina. 

Šventė įprasmino mūsų bendrus siekius ir svajones. Šiandien mus džiugino malonūs susitikimai ir sugrįžimai. Buvę mokiniai, prisimindami mus, atvyko ir dalyvavo bendrystės šventėje. Šiemet 105–ojo jubiliejaus proga grupė buvusių mokinių progimnazijai padovanojo Knygų sieną. Tai šiuolaikiška biblioteka, kuria gali pasinaudoti kiekvienas, turintis mobilųjį telefoną. Ši dovana ne tik puošia progimnaziją, bet ir įrodo nenutrūkstamą ryšį tarp dabartinių mokinių ir buvusiųjų, suteikia galimybę mokytis kitaip. Ačiū visiems, prisidėjusiems prie šios ir kitų dovanų, kurios papuošia progimnazijos erdves ir įprasmina buvimą kartu. 

 Rudenėjančiais laukais visiems mums neša 

Ypatingą pranešimą gaivus vėjas:

-Vasaros istorijoj jau dėkit tašką,

Nes dar vieni mokslo metai prasidėjo...

Drąsiai ženkime į 2024-2025-ųjų mokslo metų pradžią. Tegul šie mokslo metai visiems būna įdomūs, kūrybingi, juk čia kiekvienas pradedame savo didįjį kelią į pažinimą, kuriuo einame visą gyvenimą. Gyvenkime bendrystėje ir dalinkimės gerumu!

 

Nuotraukos:
Rima Žickienė, Donvina Dambrauskaitė, Vaiva Buivydienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas