Gegužės 15 d. – tarptautinė Šeimos diena –Atvirų durų diena progimnazijoje!

  • Paskelbta: 2023-05-18
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 15 dieną Raseinių Viktoro Petkaus progimnazija laukė mokinių tėvelių. Buvo organizuojama, švenčiama tarptautinė Šeimos diena. Tėvai turėjo galimybę susipažinti su progimnazijos erdvėmis, kabinetais, pakalbėti su mokytojais ir klasių vadovais apie jų vaikų pasiekimus, apie iškilusias problemas,  o svarbiausia kartu su savo vaiku praleisti dieną stebint bei dalyvaujant ugdymo procese.

Mokytoja ekspertė Rita Goleckienė džiaugėsi, kad 1a klasėje keturiose pamokose lankėsi net 12 tėvų. Jiems buvo įdomu, kaip vaikas dirba pamokoje, koks jo aktyvumas, gebėjimas klausytis ir girdėti. Tėvai buvo patenkinti, kad buvo pakviesti į pamokas. Ir patys vaikai džiaugėsi, kad turėjo galimybę pasirodyti, kaip jiems sekasi pamokose. Jei tėvai tą dieną negalėjo atvykti, pirmokėliai pakvietė močiutes ir senelius.

Mokytoja metodininkė Gražina Šimkevičienė išmokė 2b klasės mokinius šokti šokį ypatingu pavadinimu ,,Gyvateras“. Antrokai šoko žolyno aikštelėje prieš kupolą. Šokio ritmu sukosi ir progimnazijos direktorius. Antrokė Vakarė džiūgavo net kelias dienas: jai teko galimybė pašokti su direktoriumi.

Mokytoja metodininkė Vida Petrauskienė papasakojo, kad 3a klasėje 6 mamos stebėjo Pasaulio pažinimo pamoką ir pasikartojo žinias apie elektrą. Mama Vika išmokė vaikus pasidaryti muilą ir vedė technologijų pamokas. 

Mokiniai, jaunieji gidai, tėvelius pakvietė į pamoką – mini ekskursiją „Mano progimnazija“. Tėveliai noriai įsijungė į patirtinį mokymąsi 3D ir išmaniojoje klasėse, užsienio kalbų laboratorijoje. Džiaugėsi priešmokyklinio ugdymo grupių vaikų kūrybiškumu, jaunųjų gamtininkų puoselėjamu gėlių darželiu, įkurtu sveikatingumo taku. Naują interaktyvių žaidimų klasę siūlė vadinti Laimės, Lūkesčių, Gerų emocijų, Svajonių ar VIP kambariu. Lauko klasėje, kupole, besivaišindami bendrystės arbata, teikė siūlymų dėl naujų poilsio zonų įkūrimo, projektų įgyvendinimo.  Tėveliai džiaugėsi, kad jų vaikai mokosi nuolat tobulėjančioje mokykloje, kur gausu naujovių ir puiki atmosfera. O mes, progimnazijos bendruomenė, pritariame: „Laimingi vaikai, laimingi tėva – laiminga visa bendruomenė!“

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas