Darbo stebėjimas Prancūzijoje

  • Paskelbta: 2023-04-19
  • Kategorija: Renginiai

Šių metų kovo 26-31 dienomis šeši Raseinių rajono pedagogai dalyvavo darbo stebėjime.

Jis vyko College Val de Charente, Ruffec, Prancūzijos Respublikoje pagal ERASMUS+ programos 1 pagrindinio veiksmo bendrojo mobilumo projektą Nr. 2022-1-LT01-KA121-SCH-000060584.

Prancūzijos švietimo sistema yra patraukli, pritaikyta šiuolaikiniam jaunimui. Mes tikrai galime iš jos daug ko pasimokyti ir patobulinti savo darbo metodus. Mokykloje, kurioje vyko darbo stebėjimas, aiškiai pabrėžiamos tvarios ir įtraukios visuomenės vertybės, siekiama nuolat suteikti mokiniams žinių pagal jų individualius poreikius, sudaromos galimybės jas įsisavinti, parodant kiekvieno mokinio asmeninę pažangą. Pamokose naudojamos informacinės technologijos, inovatyvūs mokymo metodai ir skatinamas nuolatinis mokinio tobulėjimas. Mokytojams sudaromos puikios darbo sąlygos, rūpinamasi jų psichologine ir fizine sveikata. College Val de Charente kuria gražią ir patrauklią aplinką, kurioje ir mokytojai, ir mokiniai gali gerai jaustis. Turėdami laisvesnę minutę, užbėgdavome į mokytojų kambarį pabendrauti su mokyklos pedagogais, pasidalinti savo džiaugsmais ir rūpesčiais...

Darbo stebėjime College Val de Charente dalyvavo Ariogalos gimnazijos direktorius Arvydas Stankus, Raseinių Šaltinio progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jolanta Stankaitienė, Girkalnio pagrindinės mokyklos fizinio ugdymo mokytoja Inga Valinčienė, Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijos logopedė, specialioji pedagogė Asta Linkienė ir Prezidento Jono Žemaičio gimnazijos anglų kalbos mokytojos Rita Lukošiūtė ir Daiva Naujokaitienė.

Nuotraukos:
Asta Linkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas