Dalyvavimas projekte

Lapkričio 24 dieną mūsų progimnazijos PU ,,Žiniukų“ ir ,,Bitutės“ grupių  mokiniai ir 3b kl. mokinių ansamblis dalyvavo Raseinių rajono specialiojo ir bendrojo ugdymo įstaigų vaikų/mokinių projekte ,,Menų fiesta 2023. Eva Bena, Kuki Baki“.   

Mokiniai susipažino su margaspalviais nuotaikingais personažais Eva Bena ir Kuki Baki. Mažieji dainorėliai išraiškingai atliko dvi daineles, o 3b kl. mokiniai dainavo, grojo dūdelėmis, šoko lietuvių liaudies ratelį „Anoj pusėj“. Vėliau trečiokai pakvietė ir kitus dalyvius pašokti kartu. Visi kartu žaidė lietuvių liaudies žaidimus, šoko, dainavo, juokėsi ir išdykavo.  

Mokiniai aktyviai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse, projekto organizuojamuose užsiėmimuose, aplankė ir skanėstų kampelį, kuriame vaišinosi arbata, bandelėmis, sausainiais, meduoliais. 

Įtraukųjį projektą organizavo Raseinių specialioji mokykla ir Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba. Projektu buvo siekiama, panaudojant meninės raiškos priemones (lietuvių liaudies muziką, šokį, teatralizuotą veiklą), skatinti vaikus/mokinius išgyventi kūrybinį džiaugsmą, pajusti pasitenkinimą, sėkmės jausmą.   

Renginys puikiai pavyko, visi grįžome su puikia nuotaika. 
 

Nuotraukos:
Evelina Budrienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas